Son adult

Si tens dificultats per conciliar el son, si et despertes moltes vegades durant la nit i no aconsegueixes tornar-te a adormir amb facilitat, si et despertes amb la sensació de no haver descansat i creus que és hora de millorar la qualitat del teu descans, segueix llegint.

Les següents situacions, et seran familiars:

Quan em poso al llit, tinc dificultats per adormir-me

Em desperto a mitja nit i ja no puc tornar a dormir

Em desperto constantment durant la nit

Treballarem per:

Conciliar el son sense dificultats

Reduir els despertars durant la nit

Despertar amb energia

Millorar la capacitat de concentració

La falta de son pot comportar conseqüències com irritabilitat, manca de concentració i creativitat, falta de memòria i depressió, entre altres. Tot això, pot provocar un impacte en la nostra salut i per tant, en el nostre benestar físic i mental. Si ho has intentat tot sense èxit, si estàs cansat d’estar cansat i vols millorar la teva qualitat de vida, és el moment d’iniciar el teu canvi.
 

Treballo des d’una perspectiva holística, és a dir, considerant la persona en totes les seves dimensions: física, mental, emocional i espiritual.

L’objectiu és aconseguir una millor qualitat de vida, el benestar que tots necessitem per a seguir endavant. En aquest procés, no intervenen fàrmacs sinó acompanyament, empatia i esforç.

Com treballo:

Contacta
Demana cita trucant a Institut Terapèutic del Dolor 972 71 20 63
Primera Consulta
Parlarem extensament sobre el vostre dia a dia per tal d'identificar les causes del problema de son. Conjuntament, ens proposarem uns objectius realistes i començarem a implementar les primeres pautes. Aquesta sessió sol durar més de 60 minuts.
Seguiment
Farem sessions setmanals de seguiment. Aquestes sessions ens permetràn valorar els avenços aconseguits i l'explicació de les noves pautes. Aquesta sessió sol durar entre 40 i 60 minuts.

Acompanyament online o presencial:

ONLINE: 

Plataforma Meet 

PRESENCIAL:

Centre Sync – Clínica Bofill. Carretera Barcelona 133 – 17003 (Girona) 972 22 44 02

Demana hora o preguntan's dubtes