A Terapia del Son tenim un espai únic per ells.

ESTEU ESGOTATS PERQUÈ EL VOSTRE FILL NO DORM?

Les següents situacions us seran familiars:

 • Es desperta moltes vegades durant la nit
 • Ens passem hores passadís amunt i avall perquè s’adormi
 • Estem fent collit per poder dormir una mica, però voldríem que dormís al seu llit
 • Es desperta abans de les 6h del matí i li costa molt adormir-se

Puc ajudar-vos a que:

Dormi tota la nit sense despertarse

Aprengui a dormir sense la teva ajuda

Dormi al seu llit o cuna

Faci millors migdiades

Com ho fem?

  1. Contacta: Per email a hola@nonessoninfantil.com o al tel. 649 58 63 41
  2. Primera visita: Completarem la informació necessària per identificar quines són les causes del vostre problema de son. Parlarem d’expectatives reals i facilitarem unes primeres pautes.
  3. Pla de son: Crearem un pla de son personalitzat pel vostre fill o filla que comentarem durant una visita. Resoldrem tots els dubtes per començar a implementar-lo
  4. Seguiment: Estarem en contacte per guiar-vos i recolzar-vos durant el procés

Per què demanar ajuda a una Especialista en son infantil?

El son és una necessitat essencial per petits i grans. En el cas dels nens, dormir adequadament afavoreix el seu desenvolupament i creixement a més de permetre’ls estar més actius i contents durant el dia. Com a pares, no ens hem de sentir culpables per voler dormir més; quan tenim un son reparador, estem més relaxats i gaudim més el temps que passem amb els nostres fills.

Dormir és un hàbit que es pot ensenyar. Adormir-se independentment i tornar-ho a fer durant la nit és una habilitat que s’aprèn amb pràctica i esforç. Conjuntament, donarem als vostres fills les eines necessàries per assolir aquest aprenentatge i els acompanyarem durant tot el procés, oferint-los confort i seguretat perquè ho assimilin de forma natural. A la família, la guiarem i l’ajudarem a aconseguir els objectius marcats.

Com a Especialistes en son infantil, dissenyem plans de son a mida per famílies que tenen la voluntat de canviar els hàbits de son dels seus fills i estan disposats a destinar-hi temps i dedicació.

FAQS - Preguntes frequents

A partir de quina edat puc començar un canvi d’hàbits?

Durant els primers 6 mesos de vida, podem, progressivament, crear rituals de manera molt flexible ja que no estan preparats per seguir rutines estrictes. Podríem dir que el que més us pot ajudar durant aquests primers mesos de vida és entendre com funciona el seu son per tal de crear-vos expectaves realistes.

Seria aproximadament a partir dels 6 mesos que estaran preparats per adaptar-se física i cognitivament a un canvi d’hàbits. Cal tenir en compte però que un dels aspectes més importants per realitzar un canvi d’hàbits és que la família se senti preparada per tirar-ho endavant.

El teu mètode consisteix en deixar plorar el nostre fill/a? ​

No utilitzo un mètode únic sinó que sempre adaptarem les estratègies segons cada família i cada infant. Perquè cada infant és únic i cada família és única, és important personalitzar cada cas.

Els mètodes utilitzats NO consisteixen en el cry it out  (ignorar el plor). Malgrat durant aquest procés no us puc assegurar cap llàgrima i hem d’entendre el plor com el mitjà de comunicació dels infants, sí que us puc assegurar que SEMPRE acompanyarem el plor per aportar la seguretat i comfort que tot infant necessita.

Funciona el teu mètode?

Canviar els hàbits de son del vostre infant requereix temps, constància i disciplina. Conjuntament, anirem realitzant canvis que s’adaptin a les vostres necessitats com a família i us acompanyaré en tot el procés per assolir els objectius establerts des d’un inici.

Si sou constants i seguiu les pautes establertes, veureu resultats aviat.

Quant tardarem en veure resultats?

Cada infant és diferent i per tant, el temps que tardarem en veure resultats també varia d’un infant a a l’altre; però generalment, si seguim les pautes de manera disciplinada, veurem progressos importants després de dues o tres setmanes.

​ Què hem de fer abans d’iniciar un canvi d’hàbits?

Es recomana a les famílies que durant les dues o tres setmanes que implementem les pautes, no hi hagi grans canvis en les rutines diàries com ara un viatge, inici a la llar d’infants o a l’escola, un trasllat o bé es facin activitats que dificultin portar a terme el pla tal i com estigui establert. El vostre infant s’haurà de familiaritzar amb les noves pautes i per fer això, necessita pràctica i constància.

És important també que com a família, estigueu decidits i disposats a realitzar aquest canvi d’hàbits i seguir les pautes. És aconsellable que descarteu també amb el vostre pediatre que no hi hagi condicions mèdiques que puguin afectar el son del vostre infant.